5 eenvoudige feiten over frietkramen beschreven

Interesse in de mogelijkheid om een Mobiele frietwagen te huren? Neem dan totaal vrijblijvend contact met Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt gaarne al die opties met u via.

Teneinde ons beeld te oplopen over een sfeer, hebben we op de pagina foto's een aantal foto's geplaatst betreffende feesten waar we alang geweest bestaan betreffende de mobiele patatkraam

U kan die Frietkraam huren in eindhoven, maar ook in alle andere steden en dorpen aangaande nederland. Wij aankomen zelfs naar België en Duitsland om u dan ook te laten smullen over de heerlijkste friet.

Met een collectie met 6 soorten verse friet en ons asssortiment van 26 soorten snacks met veel andere sauzen kan u dan ook met uw gasten geweldig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

SnackCar bakt tevens biologische friet! We serveren ze in ons eco-puntzak. De frieten zijn geschapen betreffende lekkere aardappels welke met veel zorg bestaan geteeld door biologische aardappelkwekers.

Dat kan! SnackCar biedt u de mogelijkheid, om samen met de gasten te plezier hebben over lekkere, verse friet en snacks. Op zowat elke locatie kan zijn het voor het mogelijk om betreffende de gezellige snackwagen voor u dan ook langs te komen.

Dit servicegerichte medewerkers van Frietfestijn.nl komt naar de door u dan ook wil je meer info opgegeven plaats betreffende een Frietwagen aan huis, die kan zijn gevuld betreffende een meeste lekkere hapjes.

Juiste huren met ons frietwagen zitten uiteraard onkosten aaneengehecht. Ieder beurs zijn deze kosten verschillend. Daarnaast zijn de kosten ook gebaseerd op hetgeen een wensen bestaan over je. Wensen zijn je dit gemakkelijk houden? Denk daarbij aan enkel friet en een aantal verschillende snacks, dan betaal je een basisprijs.

Overige wensen juist weer heel wat keuzemogelijkheden. Voor iedereen kan ons aangepast menu geschapen geraken, waarop verder de prijzen vriendelijk geraken. In de meeste gevallen staat dit volgende op het menu:

Staat uw voorkeur er niet bij of heeft u speciale wensen. Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor glutenvrije of vegetarische snacks hebben wij aangaande alles in ons assortiment. Geeft u dit wel aan bij uw boeking.

“BeBo kan zijn ons mooie en omvangrijke zaak betreffende een uitnodigend interieur. Daar is tevens juist ingehaakt op het verdwijnen over de pinautomaat in Sevenum, gasten mogen genoeg pinnen”, aldus de jury in dit eindrapport.

Tanken met extra goede korting? Vandaag is een feestelijke opening betreffende Esso de Meern. Bekijk er alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het zeker huiselijk bij Leidens Ontzet juiste begin van een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Een frietfiets op je huwelijk kun je registreren via: Boek de Frietfiets ofwel kijk voor behulpzame feiten op de fanpage.

Voor feesten met minder personen, biedt Een Goudkleurige Leeuw ons offerte op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand anders assortiment is verder geoorloofd, evenals ons menu gecombineerd met een saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *